IT1 Onsite Manager
Professionele monitoring op maat

Werk gerust verder met IT1 Onsite Manager

Vanaf

€1

per maand

Monitoring & alarmen

 
 • Hou de beschikbare schijfruimte in de gaten
 • Wordt verwittigd bij onverwachte hardwareproblemen
 • Volg de performantie van uw servers op de voet
 • Hou uw website bereikbaar
  voor klanten
Meer info
Nog een reden om te kiezen voor IT1 Onsite Manager: Monitoring & alarmen

Ook op uw smartphone!IT1 Onsite Manager is ook beschikbaar op uw smartphone!

Ondersteuning vanop afstand

 
 • Beheer uw servers, PC’s en laptops vanuit één centrale console.
 • Beheer uw infrastructuur onafhankelijk van de locatie (lokaal of in de cloud).
Meer info
Nog een reden om te kiezen voor IT1 Onsite Manager: Ondersteuning vanop afstand

Vanaf

€1

per maand

Automatische taken

 
 • Laat taken zoals schijfdefragmentaties en het herstarten van servers automatisch ’s nachts uitvoeren zonder dat dit enige inspanning van uzelf vereist.
 • Creëer zelf geavanceerde scripts en laat deze automatisch uitvoeren.
Meer info
Nog een reden om te kiezen voor IT1 Onsite Manager: Automatische taken

Ook op uw smartphone!IT1 Onsite Manager is ook beschikbaar op uw smartphone!

Rapportering

 
 • Inventarisatie van software en hardware.
 • Dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse rapportering.
Meer info
Nog een reden om te kiezen voor IT1 Onsite Manager: Rapportering

4 redenen om voor IT1 Onsite Manager te kiezen

IT1 Onsite Manager houdt uw IT infrastructuur 24/7 in de gaten, zodat u dat zelf niet hoeft te doen

IT1 Onsite Manager ondersteunt uw infrastructuur en detecteert problemen alvorens de eventuele nadelige gevolgen zich laten voelen.

Detecteer, monitor en beheer al uw servers, PC's en laptops op één of meerdere sites. Zowel standaard als op maat geschreven software alsook interne of externe websites kunnen perfect nonstop opgevolgd worden.

De architectuur van de IT1 Onsite Manager is modulair en steunt op cloud services. Hierdoor hoeft u zelf geen zware investeringen te doen en betaalt u nooit teveel.

Waarvoor gebruiken onze klanten IT1 Onsite Manager?

Veel specifieke op maat geschreven software is niet voorbereid op onverwachte fouten. Klanten gebruiken onze software om specifieke services in de gaten te houden waarbij de fabrikant geen passende oplossing heeft ingebouwd.

in Terminal Services of Citrix omgevingen kunnen af en toe problemen optreden met de print drivers. Bij verschillende klanten houdt de IT1 Onsite Manager deze services in de gaten en wordt er een specifiek script uitgevoerd wanneer er printproblemen ontstaan. Alles gebeurt volledig automatisch met rapportage achteraf.

Klanten kunnen snel zien welke software op welk systeem is geïnstalleerd. Ook kan er zelfs melding gemaakt worden als een bepaalde applicatie op teveel plaatsen is geïnstalleerd. In veel bedrijfsomgevingen is dit belangrijk om legale redenen.

Vanuit een beschikbaar dashboard gebruiken klanten ons systeem om snel het scherm over te nemen van gebruikers die een probleem melden. De interne IT-verantwoordelijke hoeft zich dus niet eens te verplaatsen en kan assistentie leveren vanop afstand.

Er is een dashboard voor de eindklant dat indien gewenst op een groot scherm kan getoond worden zodat bij de detectie van een probleem, er onmiddellijk een waarschuwing getoond wordt. IT1 gebruikt een speciaal dashboard voor al zijn klanten op de technische dienst voor 24/7 monitoring en om een snelle reactietijd te garanderen.

Een foute update van de antivirus software of een Windows update kan er voor zorgen dat de schijf snel vol loopt. Het is daarom belangrijk om niet enkel op te merken van zodra er nog maar enkele gigabytes vrij zijn op de schijf (dan kan het al te laat zijn), maar juist dagelijks op te volgen of de aangroei in data procentueel niet te hoog ligt. Dit is een standaard check die bij alle klanten wordt ingesteld.

Sommige klanten geven de voorkeur dat ze zelf een alarm via mail krijgen maar niet buiten de kantooruren. Op deze momenten maken sommigen gebruik van alarmering via SMS.

Vele klanten zien hun website als een visitekaartje en krijgen garanties van web hosting firma's dat de website altijd bereikbaar is, maar vaak is dit niet zo. Deze klanten krijgen nu een bericht wanneer hun website niet bereikbaar is en kunnen dit gebruiken als drukkingsmiddel bij hun hosting provider.

Wie ziet het rode lampje op de defecte schijf als deze zich bevindt in de serverruimte? IT1 is HP Authorized Service Delivery Partner en voert garantiegevallen voor HP zelf uit. Eén melding van onze software zet automatisch alles in gang en zorgt voor een gratis vervanging, zonder dat de klant hier iets van merkt of hier zelf enige actie voor hoeft te ondernemen.

Bij vele klanten is al gebleken dat Anti-Virus software niet goed meer werkte, zelfs al was dit niet onmiddellijk zichtbaar in de console van de anti-virusfabrikant!

Hou niet enkel de grootte van de Exchange maildatabase in de gaten maar hou de grootte van individuele mailboxen van gebruikers in de gaten en breng de grootverbruikers aan het licht.

Het is veel efficiënter om enkel verwittigd te worden als er een backup faalt, dan telkens dagelijks de logs te hoeven bekijken van de geslaagde backups.

IT1 Onsite Manager is beschikbaar in 3 pakketten

Basis Geavanceerd ServicePlus
Alle checks Alle checks is actief binnen het basis IT1 Onsite Manager pakket Alle checks is actief binnen het geavanceerd IT1 Onsite Manager pakket Alle checks is actief binnen het ServicePlus IT1 Onsite Manager pakket
Alarmen via mail (1) Alarmen via mail is actief binnen het basis IT1 Onsite Manager pakket Alarmen via mail is actief binnen het geavanceerd IT1 Onsite Manager pakket Alarmen via mail is actief binnen het ServicePlus IT1 Onsite Manager pakket
Eigen Dashboard Eigen Dashboard is actief binnen het basis IT1 Onsite Manager pakket Eigen Dashboard is actief binnen het geavanceerd IT1 Onsite Manager pakket Eigen Dashboard is actief binnen het ServicePlus IT1 Onsite Manager pakket
Dagelijkse Inventarisatie Dagelijkse Inventarisatie is actief binnen het basis IT1 Onsite Manager pakket Dagelijkse Inventarisatie is actief binnen het geavanceerd IT1 Onsite Manager pakket Dagelijkse Inventarisatie is actief binnen het ServicePlus IT1 Onsite Manager pakket
Opvolging door IT1 Opvolging door IT1 is actief binnen het geavanceerd IT1 Onsite Manager pakket Opvolging door IT1 is actief binnen het ServicePlus IT1 Onsite Manager pakket
Checks op maat (2) Checks op maat is actief binnen het geavanceerd IT1 Onsite Manager pakket Checks op maat is actief binnen het ServicePlus IT1 Onsite Manager pakket
Rapportage Rapportage is actief binnen het geavanceerd IT1 Onsite Manager pakket Rapportage is actief binnen het ServicePlus IT1 Onsite Manager pakket
Gratis ondersteuning op afstand Gratis ondersteuning op afstand is actief binnen het ServicePlus IT1 Onsite Manager pakket
Gratis onsite ondersteuning Gratis onsite ondersteuning is actief binnen het basis IT1 Onsite Manager pakket

(1) alarmering via SMS als optie mogelijk. (2) In overleg met een IT1-engineer.

Vraag ons sales team meer informatie over ServicePlus, de all-in formule waarin alle problemen gedekt zijn tegen een vast maandelijks bedrag. Klanten met een IT1 ServicePlan genieten automatisch van IT1 Onsite Manager - Geavanceerd.

Verklaring over cookies